De beste wensen…

dondersteen | Dagelijkse dingen | woensdag, 31 december, 2014

graphics-fireworks-148894 Zoals te doen gebruikelijk wens ik jullie…

zonnige zomerdagen, mooie boeken, lammetjes in de wei, krakende vorst, lekker eten, een goed gesprek, schaatsen op natuurijs, lange zomeravonden in de tuin, ontroerend mooie muziek, een goede gezondheid, glimlachend kijken naar je (klein)kinderen, rust om je heen en in jezelf, bladtrappen in de herfst, vakanties die oneindig duren, zeeën van ruimte en tijd, voldoende geld, een mooi afscheid van een prachtig park, fijn werk, uren natafelen, kijken naar mooie kunst, gloedvolle zonsondergangen, lekker niksdoen, de geur van pasgemaaid gras, zijdezachte sneeuw op je hoofd, het geluid van vroege vogels, een mooie film, verdwijnen in een verhaal, lachen, gieren, brullen, vrienden die er altijd voor je zijn, veel chocola, verwondering, gewoonweg gelukkig zijn, twee armen om je heen, een computer die het altijd doet, windkracht zeven aan zee, ontroering, tevredenheid, lieve mensen om je heen, winkelen en dan precies vinden wat je zocht, een lente die niet op lijkt te houden, knapperende houtvuurtjes, bouwen aan een toekomst (of een ander mooi project), liefde in je hart en alle geluk van de wereld.

Maak er een heel mooi 2015 Reacties (3)

3 reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

RSS feed for comments on this post.