Humor

dondersteen | Dagelijkse dingen | donderdag, 23 juni, 2011

Zus stuurde me gisteren per email een grap toe. Ik heb geen idee waar zij het vandaan heeft dus de bron kan ik niet vermelden en misschien kent iedereen hem al maar ik vind hem zo grappig dat ik hem toch even hier plaats. Als tegenhanger van de druilerige donderdagochtend:

Bij opgravingen in de Russische bodem tot op een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van 1000 jaar. De Russen trokken hieruit de conclusie dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een koperen communicatienetwerk!

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo’n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezel netwerk in gebruik hadden. En dat zo’n 1000 jaar voor de Russen…

‘n week loater heb luu uut Grun ‘t volgende rapport publiseert. Bie opgroavingn in de Grunniger bodem, tot op een daipte van 500 meter, hebm waitnschappers totaal helemoal niks vondn. De leuu uut de Grun concludeern hieruut dat 5000 joar geleen de oale Grunnigers al beschiktn over n’n droadloos netwaak !

9 reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

RSS feed for comments on this post.